Blog

5 Trucuri simple prin care iti poti largi pantofii care te strang

Incaltamintea din piele naturala este de departe cea mai buna alegere cand vine vorba despre confortul picioarelor, insa ce te faci cand o incalti si iti dai seama ca este de rigida si te strange?

Exista cateva trucuri simple prin care poti evita ca pantofii din piele sa te stranga.

1. Pune în două pungi care se închid ermetic apă. Cantitatea de apă este bine să fie aproximativ cât jumătate din volumul pungii. Apoi pungile cu apă se pun în pantofi și se bagă cu totul la congelator până când apa se transformă în gheață.

2.  Daca aveti piciorul mai lat si vreti sa largiti pantofii doar in partea laterala in dreptul degetului mic este recomandat sa ii masati cu crema cat mai hidratanta in acel punct si acesti vor deveni mult mai fini si mai flexibili. Incaltandu-i vor prelua forma piciorului.

3. Puneti la fiert o oala cu apa foarte mare si lasati-o sa dea in clocot. In momentul in care incep deja sa iasa aburii, tineti pantofii deasupra oalei cu fata in jos pentru cel putin 5 minute. 

4. Daca va bat pantofii in zona de la calcai puteti de asemenea sa ii masati cu crema hidratanta sau cu alcool sanitar, pentru a ii determina sa se lase. Totodata in magazine au aparut niste comprese asemanatoare plasturilor, insa mult mai groase si mai catifelate care se ataseaza pe pantof in zona de la calcai prevenind bataturile.

5. Nu in ultimul rand, apelati la cel mai cunoscut truc de largire a pantofilor din piele. Masati-le interiorul cu spirt sau introduceti in interior cateva sosete facute ghemotoc si imbibate in spirt, alcoolul facand pielea mai moale si mai flexibila. Puneti-va, de asemenea, increderea intr-o crema hidratanta cu care sa ungeti interiorul pantofi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X