Blog

MICI SECRETE PENTRU ALEGEREA PERFECTĂ A TIPURILOR DE PANTOFI PENTRU FEMEI

Încă din cele mai vechi vremuri, pantofii reprezentau oglinda femeii, o exprimare a personalității ei. Cu timpul, femeile au dezvoltat o pasiune pentru pantofi iar astăzi, aceștia sunt o piesă  foarte importantă într-o ținută. Cu toate acestea, nu numai aspectul pantofilor contează, ci și lejeritatea cu care aceștia pot fi purtați. Activitățile de zi cu zi, atât cele care implică familia,prietenii dar și cele de la muncă te obligă să fii mereu în mișcare. De aceea, este necesar ca pantoful perfect să îți ofere încredere în tine și comoditate întreaga zi.

Pentru a putea evita disconfortul creat de aceștia, este necesar să găsim perechea de pantofi care să includă anumite caracteristici, care să îi facă potriviți pentru fiecare tip de picior.

Iată câteva „secrete” de care trebuie să ținem cont atunci când dorim să ne achiziționăm o pereche de pantofi.

  • Calitatea

Reprezintă primul aspect de care trebuie să ținem cont atunci când ne alegem încălțămintea. Pentru un confort cât mai sporit este indicat să alegem încălțămintea din piele. Pielea naturală nu lasă apa să pătrundă, lasă piciorul să respire și rezistă cel mai bine în timp.

  • Stabilitatea tocului

Dacă nu sunteți obișnuite cu tocurile înalte, dar pentru următorul eveniment doriți să vă achiziționați o pereche de pantofi înalți trebuie să testați stabilitatea acestora. Nu pantoful în sine este cel care vă incomodează ci tocul pe care îl are acesta. Orice înălțime ar avea tocul, acesta poate fi foarte comod dacă este sufcient de gros și oferă stabilitate piciorului în timpul deplasării. Atunci când probăm o pereche de pantofi, trebuie să ne deplasăm prin magazin pentru a vedea  dacă aceștia au stabilitate.

  • Ține cont de forma corpului

Persoanele mici de înălțime, pot purta fără nici o grijă pantofii cu toc înalt, atâta timp cât se simt comod în ei. Femeile înalte pot purta orice tip de toc, mai ales dacă au piciorul subțire și bine conturat. Pentru ele sunt potriviți orice tip de pantofi, chiar și cei cu talpa joasă, plată. Atunci când îți alegi pantoful, ai grijă să nu îți disproporționeze silueta.

  • Verifică aderența pantofului

Un aspect foarte important pe care trebuie să-l aveți în vedere este ca piciorul să nu alunece în interior, spre vârf. Acest lucru provoacă dureri de degete, umflături sau chiar bătături și monturi. Trebuie verificată aderența pantofului atât în interior cât și în exterior, la talpă.

  • Cunoaște-ți stilul.

Este una să-ți cumperi pantofi pentru ocazii speciale, care te fac să arăți incredibil pentru câteva ore și apoi rămân într-o cutie, și altceva să cumperi ceva ce vei purta zilnic și care va deveni parte din viața ta. În cei din urmă trebuie să poți avea încredere că îți flatează piciorul, dar îl și ajută, indiferent dacă vorbim de stat 8-10 ore la birou, de alergat după copii în parc sau de o noapte lungă în club.

Investește în ceea ce îți place. Pantofii îți definesc stilul, iar o pereche superbă de pantofi va ramane o pereche superbă, inclusiv în sezonul urmator. În plus, de multe ori calitatea poate că nu se vede, dar se simte. Un calapod bine gândit și bine făcut este o binecuvantare pentru picioare.

Atunci când creez un pantof, întotdeauna mă gândesc și cu ce poate fi purtat. Asigura-te că pantofii tăi se asortează cu multe ținute diferite din garderoba ta” recomandă Kat Maconie, designer.

Alegeți-vă încălțări care se potrivesc stilului tau, nu te arunca neapărt la ce este la modă. Ultimele trenduri se bat uneori cap în cap cu ceea ce ne place și ne avantajează. În plus, poți scapa cu ceva bani economisiți dacă nu te îndrepți către cele mai noi și mai în vogă produse.

Achiziționarea pantofilor va fi mereu o plăcere pentru orice femeie. Dacă dorim pantofii să fie o investiție bună și de calitate, trebuie să avem în vedere aceste reguli simple. În acest fel, cu siguranță vom face cea mai bună alegere.

În general, dacă achiziționăm pantofi din piele naturală, precum sunt cei confecționați de brandul Iulis Shoes, cu siguranță nu vom avea probleme în alegerea pantofilor perfecți. Datorită modului în care sunt lucrați și a materialelor de cea mai bună calitate pe care le folosim la confecționarea lor, ne vor veni mănușă de fiecare dată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X